Zařízení a vybavení stravovacího úseku ve Vzdělávacím středisku Benešov
Základní informace
Název zadávacího postupu
Zařízení a vybavení stravovacího úseku ve Vzdělávacím středisku Benešov
Zadavatel
Institut pro veřejnou správu PrahaSystémové číslo NEN
N006/19/V00034622
Aktuální stav ZP
Ukončení plnění
Rozdělení na části
Ano
Identifikátor ZP na profilu zadavatele
P19V00034622
Režim VZ dle volby zadavatele
Veřejná zakázka malého rozsahu
Druh zadávacího postupu
Otevřená výzva
Specifikace zadávacího řízení
Zakázka malého rozsahu
Druh
Veřejná zakázka na dodávky
Předpokládaná hodnota (bez DPH)
900 000,00
Měna
koruna česká
Datum uveřejnění ZP na profil
29. 11. 2019 15:07
Specifikace podání
Lhůta pro podání nabídek
16. 12. 2019 10:00
Kontaktní osoba zadavatele
Titul před jménem
Ing.
Jméno
Zorka
Příjmení
Lancová
z.lan@institutpraha.cz
Telefon 1
+420 974863522
Předmět
Popis předmětu
Část 1:Dodávka velkokapacitních spotřebičů Část 2: Dodávka regálů Část 3: Dodávka spotřebičů a kuchyňského náčiní Část 4: Dodávka nádobí a příborů
Kód z číselníku NIPEZ
39220000-0
Název z číselníku NIPEZ
Kuchyňské zařízení, domácí potřeby a zařízení pro pohostinství
Hlavní místo plnění
Středočeský kraj
Kód z číselníku CPV
39220000-0
Název z číselníku CPV
Kuchyňské zařízení, domácí potřeby a zařízení pro pohostinství
Položky předmětu
Místo plnění
Doplňující informace
VZ zadávána na základě RS/RD
Ne
Zadávaná v DNS
Ne
Výsledkem ZP bude zavedení DNS
Ne
Jedná se o rámcovou dohodu
Ne
Importovaná VZ
Ne
Evidence uveřejnění v NEN
Zobrazit detail | ||||
---|---|---|---|---|
06. 10. 2020 09:07 | Uveřejnění změn na zadávacím postupu | |||
25. 05. 2020 08:54 | Došlo k uveřejnění dokumentu Rozhodnutí o zrušení částí VZ.pdf. | |||
25. 05. 2020 08:54 | Došlo k uveřejnění dokumentu Rozhodnutí o výběru dodavatele.pdf. | |||
02. 12. 2019 19:02 | Uveřejnění vysvětlení zadávací dokumentace | |||
02. 12. 2019 18:51 | Uveřejnění změn na zadávacím postupu | |||
02. 12. 2019 18:39 | Uveřejnění vysvětlení zadávací dokumentace | |||
29. 11. 2019 15:07 | Uveřejnění zadávacích podmínek |