Zajištění stravování

Základní informace


Název zadávacího postupu

Zajištění stravování

Systémové číslo NEN

N006/17/V00001609

Aktuální stav ZP

Zadán

Rozdělení na části

Ne

Evidenční číslo zakázky ve VVZ

Z2017-015278

Identifikátor ZP na profilu zadavatele

P17V00001609

Režim VZ dle volby zadavatele

Podlimitní veřejná zakázka

Druh zadávacího postupu

Řízení pro zadání veřejné zakázky ve zjednodušeném režimu

Specifikace zadávacího řízení

Zjednodušený režim

Druh

Veřejná zakázka na služby

Datum uveřejnění ZP na profil

09. 06. 2017 08:01

Specifikace podání


Lhůta pro podání nabídek

11. 07. 2017 08:00

Kontaktní osoba zadavatele


Titul před jménem

Ing.

Jméno

Jan

Příjmení

Trefil

E-mail

jan.trefil@hkk.izscr.cz

Telefon 1

+420 950530754

Předmět


Popis předmětu

Zabezpečení pravidelné dodávky a výdeje teplých hotových jídel (obědových menu) pro pracovníky HZS královéhradeckého kraje a dále dle potřeby zadavatele i pro ostatní zaměstnance a příslušníky Ministerstva vnitra České republiky zdržující se na adresách nábřeží U Přívozu 122/4, Hradec Králové 3, 500 03 a Pražská 230/153z, Hradec Králové 4, 500 004, za podmínek stanovených vyhláškou ministerstva zdravotnictví č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, jakož i dalšími souvisejícími platnými právními předpisy. Předpokládaný počet odebraných hotových jídel (obědové menu) za 1 měsíc je 1 400 porcí. Podrobný způsob objednávání, vydávání a skladbu jídel obsahuje návrh smlouvy o zajištění stravování pracovníků HZS Královéhradeckého kraje.

Kód z číselníku NIPEZ

55523000-2

Název z číselníku NIPEZ

Zabezpečování stravovacích služeb pro jiné podniky nebo instituce

Kód z číselníku CPV

55523000-2

Název z číselníku CPV

Zabezpečování pohostinských služeb pro jiné podniky nebo instituce

Textové pole pro popis místa plnění

HZS Královéhradeckého kraje, nábřeží U Přívozu 122/4, Hradec Králové 3, 500 03 a Pražská 230/153z, Hradec Králové 4, 500 004

Položky předmětu


Zobrazit detail
Popis položky
DetailCena za výdej + cena za 1 400 porcí obědového menu55523000-2Zabezpečování pohostinských služeb pro jiné podniky nebo instituceVýdejem se rozumí cena za jeden měsíc (včetně dopravy, odvozu prázdných nádob, odvozu a likvidace zbytků jídel) a cena za 1 400 porcí obědového menu/měsíc (20 pracovních dnů)

Místo plnění


Nenalezen žádný záznam. Nemáme co zobrazit.

Doplňující informace


VZ zadávána na základě RS/RD

Ne

Zadávaná v DNS

Ne

Výsledkem ZP bude zavedení DNS

Ne

Jedná se o rámcovou dohodu

Ne

Importovaná VZ

Ne

Evidence uveřejnění v NEN


Zobrazit detail
Detail23. 11. 2017 13:38Uveřejnění písemné zprávy
Detail23. 11. 2017 13:19Uveřejnění účastníků
Detail23. 11. 2017 13:19Uveřejnění výsledku
Detail09. 06. 2017 09:07Uveřejnění zadávacích podmínek
Detail09. 06. 2017 08:01Uveřejnění změn na zadávacím postupu

Evidence uveřejnění ve VVZ


22. 11. 2017 14:0023. 11. 2017 02:03F2017-032900Sociální a jiné zvláštní služby – veřejné zakázky
08. 06. 2017 00:0009. 06. 2017 00:00F2017-015278Sociální a jiné zvláštní služby – veřejné zakázky