Zajištění stravování
Základní informace
Název zadávacího postupu
Zajištění stravování
Systémové číslo NEN
N006/17/V00001609
Aktuální stav ZP
Zadán
Rozdělení na části
Ne
Evidenční číslo zakázky ve VVZ
Z2017-015278
Identifikátor ZP na profilu zadavatele
P17V00001609
Režim VZ dle volby zadavatele
Podlimitní veřejná zakázka
Druh zadávacího postupu
Řízení pro zadání veřejné zakázky ve zjednodušeném režimu
Specifikace zadávacího řízení
Zjednodušený režim
Druh
Veřejná zakázka na služby
Datum uveřejnění ZP na profil
09. 06. 2017 08:01
Specifikace podání
Lhůta pro podání nabídek
11. 07. 2017 08:00
Kontaktní osoba zadavatele
Titul před jménem
Ing.
Jméno
Jan
Příjmení
Trefil
jan.trefil@hkk.izscr.cz
Telefon 1
+420 950530754
Předmět
Popis předmětu
Zabezpečení pravidelné dodávky a výdeje teplých hotových jídel (obědových menu) pro pracovníky HZS královéhradeckého kraje a dále dle potřeby zadavatele i pro ostatní zaměstnance a příslušníky Ministerstva vnitra České republiky zdržující se na adresách nábřeží U Přívozu 122/4, Hradec Králové 3, 500 03 a Pražská 230/153z, Hradec Králové 4, 500 004, za podmínek stanovených vyhláškou ministerstva zdravotnictví č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, jakož i dalšími souvisejícími platnými právními předpisy. Předpokládaný počet odebraných hotových jídel (obědové menu) za 1 měsíc je 1 400 porcí. Podrobný způsob objednávání, vydávání a skladbu jídel obsahuje návrh smlouvy o zajištění stravování pracovníků HZS Královéhradeckého kraje.
Kód z číselníku NIPEZ
55523000-2
Název z číselníku NIPEZ
Zabezpečování stravovacích služeb pro jiné podniky nebo instituce
Kód z číselníku CPV
55523000-2
Název z číselníku CPV
Zabezpečování pohostinských služeb pro jiné podniky nebo instituce
Textové pole pro popis místa plnění
HZS Královéhradeckého kraje, nábřeží U Přívozu 122/4, Hradec Králové 3, 500 03 a Pražská 230/153z, Hradec Králové 4, 500 004
Položky předmětu
Zobrazit detail | Popis položky | |||
---|---|---|---|---|
Cena za výdej + cena za 1 400 porcí obědového menu | 55523000-2 | Zabezpečování pohostinských služeb pro jiné podniky nebo instituce | Výdejem se rozumí cena za jeden měsíc (včetně dopravy, odvozu prázdných nádob, odvozu a likvidace zbytků jídel) a cena za 1 400 porcí obědového menu/měsíc (20 pracovních dnů) |
Místo plnění
Doplňující informace
VZ zadávána na základě RS/RD
Ne
Zadávaná v DNS
Ne
Výsledkem ZP bude zavedení DNS
Ne
Jedná se o rámcovou dohodu
Ne
Importovaná VZ
Ne
Evidence uveřejnění v NEN
Zobrazit detail | ||||
---|---|---|---|---|
23. 11. 2017 13:38 | Uveřejnění písemné zprávy | |||
23. 11. 2017 13:19 | Uveřejnění účastníků | |||
23. 11. 2017 13:19 | Uveřejnění výsledku | |||
09. 06. 2017 09:07 | Uveřejnění zadávacích podmínek | |||
09. 06. 2017 08:01 | Uveřejnění změn na zadávacím postupu |
Evidence uveřejnění ve VVZ
22. 11. 2017 14:00 | 23. 11. 2017 02:03 | F2017-032900 | Sociální a jiné zvláštní služby – veřejné zakázky |
08. 06. 2017 00:00 | 09. 06. 2017 00:00 | F2017-015278 | Sociální a jiné zvláštní služby – veřejné zakázky |