REKVALIFIKAČNÍ KURZY PRO KRAJ VYSOČINA II.

Části


Zobrazit detail
DetailN006/20/V00004293/001část 1 Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - HBVzdělávání a školeníZrušen
DetailN006/20/V00004293/002část 2 Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - JIVzdělávání a školeníZrušen
DetailN006/20/V00004293/003část 3 Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - PEVzdělávání a školeníZrušen
DetailN006/20/V00004293/004část 4 - Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - TRVzdělávání a školeníZrušen
DetailN006/20/V00004293/005část 5 Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - ZRVzdělávání a školeníZrušen
DetailN006/20/V00004293/006část 6 Příprava teplých pokrmů (65-001-H) - HBVzdělávání a školeníZrušen
DetailN006/20/V00004293/007část 7 Příprava teplých pokrmů (65-001-H) - JIVzdělávání a školeníZrušen
DetailN006/20/V00004293/008část 8 - Příprava teplých pokrmů (65-001-H) - PEVzdělávání a školeníZrušen
DetailN006/20/V00004293/009část 9 Příprava teplých pokrmů (65-001-H) - TRVzdělávání a školeníZrušen
DetailN006/20/V00004293/010část 10 Příprava teplých pokrmů (65-001-H) - ZRVzdělávání a školeníZrušen