REKVALIFIKAČNÍ KURZY PRO KRAJ VYSOČINA II.
Části
Zobrazit detail | ||||
---|---|---|---|---|
N006/20/V00004293/001 | část 1 Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - HB | Vzdělávání a školení | Zrušen | |
N006/20/V00004293/002 | část 2 Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - JI | Vzdělávání a školení | Zrušen | |
N006/20/V00004293/003 | část 3 Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - PE | Vzdělávání a školení | Zrušen | |
N006/20/V00004293/004 | část 4 - Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - TR | Vzdělávání a školení | Zrušen | |
N006/20/V00004293/005 | část 5 Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - ZR | Vzdělávání a školení | Zrušen | |
N006/20/V00004293/006 | část 6 Příprava teplých pokrmů (65-001-H) - HB | Vzdělávání a školení | Zrušen | |
N006/20/V00004293/007 | část 7 Příprava teplých pokrmů (65-001-H) - JI | Vzdělávání a školení | Zrušen | |
N006/20/V00004293/008 | část 8 - Příprava teplých pokrmů (65-001-H) - PE | Vzdělávání a školení | Zrušen | |
N006/20/V00004293/009 | část 9 Příprava teplých pokrmů (65-001-H) - TR | Vzdělávání a školení | Zrušen | |
N006/20/V00004293/010 | část 10 Příprava teplých pokrmů (65-001-H) - ZR | Vzdělávání a školení | Zrušen |