část 3 Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - PE

Základní informace


Název zadávacího postupu

část 3 Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - PE

Systémové číslo NEN

N006/20/V00004293/003

Aktuální stav ZP

Zrušen

Rozdělení na části

Ne

Evidenční číslo zakázky ve VVZ

Z2020-006993

Režim VZ dle volby zadavatele

Nadlimitní veřejná zakázka

Druh zadávacího postupu

Otevřené řízení

Specifikace zadávacího řízení

Otevřené řízení

Druh

Veřejná zakázka na služby

Předpokládaná hodnota (bez DPH)

225 000,00

Měna

koruna česká

Datum zrušení ZP

07. 04. 2020 00:00

Datum uveřejnění ZP na profil

27. 02. 2020 09:09

Specifikace podání


Lhůta pro podání nabídek

06. 04. 2020 10:00

Předmět


Popis předmětu

Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) - požadovaný minimální obsah rekvalifikace: dle standardu profesní kvalifikace Příprava pokrmů studené kuchyně (kód 65-002-H)

Kód z číselníku NIPEZ

80000000-4

Název z číselníku NIPEZ

Vzdělávání a školení

Hlavní místo plnění

Kraj Vysočina

Kód z číselníku CPV

80000000-4

Název z číselníku CPV

Vzdělávání a školení

Položky předmětu


Zobrazit detail
Popis položky
DetailVzdělávání a školení80000000-4Vzdělávání a školení

Místo plnění


CZ063Kraj Vysočina

Doplňující informace


VZ zadávána na základě RS/RD

Ne

Zadávaná v DNS

Ne

Výsledkem ZP bude zavedení DNS

Ne

Jedná se o rámcovou dohodu

Ano

Importovaná VZ

Ne

Evidence uveřejnění v NEN


Zobrazit detail
Detail27. 04. 2020 15:26Uveřejnění písemné zprávy
Detail22. 04. 2020 19:59Došlo k uveřejnění dokumentu Rozhodnutí o zrušení - č. 3.