Detail

Basic Information


Details of Published Information


Date of publication

03. 09. 2024 10:03

Publications

Uveřejnění o zrušení

Detail of Publication of Cancellation


Date and time of decision to cancel

03. 09. 2024 00:00

Provisions of Section

§ 127 odst. 2 písm. d) ZZVZ

Justification

V průběhu zadávacího řízení se vyskytly důvody hodné zvláštního zřetele, včetně důvodů ekonomických, pro které nelze po zadavateli požadovat, aby v zadávacím řízení pokračoval, bez ohledu na to, zda tyto důvody zadavatel způsobil či nikoliv.

Further specifications of justification

Zadavatel s ohledem na vydání platného Rozhodnutí o schválení stavebního záměru Revitalizace areálu Klementina – 3. etapa vydané Stavebním úřadem úřadu Městské části Praha 1, dne 3. 7. 2024, nabytí právní moci dne 9. 8. 2024, rozhodl o změně rozsahu investiční akce. Změnou rozsahu investiční akce se rozumí rozšíření předmětu díla o dosud přesně nevymezené části rekonstrukce areálu, které pro své zahájení vyžadují platné Rozhodnutí o schválení stavebního záměru. Zadavatel rozšíří předmět díla tak, aby mohla být zahrnuta i stavební část rekonstrukce kotelny a přilehlých prostor a v této souvislosti se nebude jednat pouze o technologickou obměnu vybavení. Z toho důvodu bude potřeba přepracovat projektovou dokumentaci, z čehož vyplývá, že realizace nebude dokončena do konce roku 2024 ani do zahájení letošní topné sezony. Zadavatel předpokládá vyhlášení nové veřejné zakázky začátkem roku 2025 a realizaci rekonstrukce až v letní sezóně 2025.

Published Documents


Show detail
DetailRozhodnutí a Oznámení o zrušení_SIGNED.pdfOznámení o zrušení zadávacího řízení03. 09. 2024 10:03Dokument není zavirovaný