Detail of the Explanation

Explanation of the Procurement Documents


Show detail
Text of the Explanation of the Procurement Documents
DetailZadavatel uvádí, že jediným místem pro dodání, instalaci, servis zařízení a zaškolení je sídlo Národního archivu, Archivní 2257/4, Praha 4. Zadavatel nebude trvat na požadavku servisního pokrytí celé ČR. Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění návrhu smluv jako příloh č. 6 a) a b) (Kupní smlouva) zadávací dokumentace a nové podoby smluv jsou uvedeny v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace. Účastník je v souladu s čl. 9.2. zadávací dokumentace povinen přijmout závazné znění těchto smluv v odpovídající části veřejné zakázky.
DetailRozpor mezi požadavkem na záruční lhůtu a technickou podporu neexistuje. Zboží bude dodáno se záruční dobou v délce dva roky. Záruční podmínky zahrnují opravu následující pracovní den (NBD). V průběhu záruční doby zvážíme rozsah technické podpory (ve smyslu pozáručního servisu) a vybereme jejího poskytovatele.
DetailDostupnost HW a SW podpory ve formě aktualizací a opravných balíčků (nově vydávané verze firmware a software) bude součástí samostatné soutěže.
DetailU návodů (manuálů, dokumentace) budeme akceptovat českou i anglickou verzi. Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění návrhu smluv jako příloh č. 6 a) a b) (Kupní smlouva) zadávací dokumentace a nové podoby smluv jsou uvedeny v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace. Účastník je v souladu s čl. 9.2. zadávací dokumentace povinen přijmout závazné znění těchto smluv v odpovídající části veřejné zakázky.
DetailZadavatel se omlouvá za písařskou chybu. Požaduje firewall disponující minimálně dvěma porty WAN o rychlosti 1Gbps a čtyřmi porty LAN o rychlosti 1Gbps s možností provozovat současně tři VPN, každou o rychlosti 100 Mbps. Zadavatel předpokládá licenci pro aktualizace antiviru a IPS po dobu nejvýše jednoho roku. Aktualizace pro další období budou předmětem samostatné smlouvy. Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění technické specifikace (pro část 1) jako přílohy č. 1 a) zadávací dokumentace a nová podoba technické specifikace (pro část 1) je uvedena v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace.
DetailV případě „Aplikačního serveru 1“ se jedná rovněž o hotswap (vyměnitelné za běhu) disky. Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění technické specifikace (pro část 1) jako přílohy č. 1 a) zadávací dokumentace a nová podoba technické specifikace (pro část 1) je uvedena v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace.
DetailJe požadováno, aby servery disponovaly disky s parametry (kapacitou) uvedenými v zadávací dokumentaci zapojenými do RAID pole typu uvedeného též v zadávací dokumentaci. Jedná se o HW RAID (nikoli SW RAID či ICHxR). Například „Aplikační server 1“ by měl disponovat polem RAID 1 tvořeném dvěma disky o kapacitě 500 GB a polem RAID 1 tvořeném dvěma disky o kapacitě 2 TB. Jiné speciální požadavky na diskové řadiče nejsou předepsány.
DetailPožadovaná ukládací kapacita je bez započtené komprese. Ukládaná data jsou již zpravidla komprimována a kompresní poměr při ukládání na pásku je tak zpravidla 1:1. Stránka 5 z 6 Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění technické specifikace (pro část 1) jako přílohy č. 1 a) zadávací dokumentace a nová podoba technické specifikace (pro část 1) je uvedena v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace.
DetailMinimální počet mechanik není definován. S ohledem na zamýšlené využití dostačuje, aby knihovna byla vybavena jednou mechanikou. Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění technické specifikace (pro část 1) jako přílohy č. 1 a) zadávací dokumentace a nová podoba technické specifikace (pro část 1) je uvedena v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace.
DetailKnihovny budou připojeny k aplikačním serverům pořizovaným v rámci této zakázky. Volbu konektoru proto ponecháváme na uvážení dodavatele. Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění technické specifikace (pro část 1) jako přílohy č. 1 a) zadávací dokumentace a nová podoba technické specifikace (pro část 1) je uvedena v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace.

Attachments


Show detail
DetailVysvětlení zadávací dokumentace č. 2.pdfVysvětlení zadávací dokumentace19. 04. 2017 16:42Dokument není zavirovaný
DetailZD_1a)_Technická specifikace (pro část 1)_změna.docxVysvětlení zadávací dokumentace19. 04. 2017 16:42Dokument není zavirovaný
DetailZD_6a)_Návrh smlouvy (pro část 1)_změna.docxVysvětlení zadávací dokumentace19. 04. 2017 16:42Dokument není zavirovaný
DetailZD_6b)_Návrh smlouvy (pro část 2)_změna.docxVysvětlení zadávací dokumentace19. 04. 2017 16:42Dokument není zavirovaný