Zajištění stravování

Basic Information


PROCUREMENT PROCEDURE NAME

Zajištění stravování

NEN system number

N006/17/V00001609

CURRENT STATUS OF THE PROCUREMENT PROCEDURE

Awarded

DIVISION INTO LOTS

No

contract registration number in the VVZ

Z2017-015278

PROCUREMENT PROCEDURE ID ON THE CONTRACTING AUTHORITY'S PROFILE

P17V00001609

Public contract regime

Below-threshold public contract

PROCUREMENT PROCEDURE TYPE

Řízení pro zadání veřejné zakázky ve zjednodušeném režimu

SPECIFICATIONS OF THE PROCUREMENT PROCEDURE

Zjednodušený režim

Type

Public service contract

DATE OF PUBLICATION ON PROFILE

09. 06. 2017 08:01

Submission Specifications


DEADLINE FOR SUBMITTING TENDERS

11. 07. 2017 08:00

Contact Person of the Contracting Authority


Title before name

Ing.

Name

Jan

Surname

Trefil

EMAIL

jan.trefil@hkk.izscr.cz

Phone 1

+420 950530754

Subject-Matter


SUBJECT-MATTER DESCRIPTION

Zabezpečení pravidelné dodávky a výdeje teplých hotových jídel (obědových menu) pro pracovníky HZS královéhradeckého kraje a dále dle potřeby zadavatele i pro ostatní zaměstnance a příslušníky Ministerstva vnitra České republiky zdržující se na adresách nábřeží U Přívozu 122/4, Hradec Králové 3, 500 03 a Pražská 230/153z, Hradec Králové 4, 500 004, za podmínek stanovených vyhláškou ministerstva zdravotnictví č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, jakož i dalšími souvisejícími platnými právními předpisy. Předpokládaný počet odebraných hotových jídel (obědové menu) za 1 měsíc je 1 400 porcí. Podrobný způsob objednávání, vydávání a skladbu jídel obsahuje návrh smlouvy o zajištění stravování pracovníků HZS Královéhradeckého kraje.

Code from the NIPEZ code list

55523000-2

Name from the NIPEZ code list

Zabezpečování stravovacích služeb pro jiné podniky nebo instituce

Code from the CPV code list

55523000-2

Name from the CPV code list

Zabezpečování pohostinských služeb pro jiné podniky nebo instituce

Text field for describing the place of performance

HZS Královéhradeckého kraje, nábřeží U Přívozu 122/4, Hradec Králové 3, 500 03 a Pražská 230/153z, Hradec Králové 4, 500 004

Subject-Matter Items


Show detail
ITEM DESCRIPTION
DetailCena za výdej + cena za 1 400 porcí obědového menu55523000-2Zabezpečování pohostinských služeb pro jiné podniky nebo instituceVýdejem se rozumí cena za jeden měsíc (včetně dopravy, odvozu prázdných nádob, odvozu a likvidace zbytků jídel) a cena za 1 400 porcí obědového menu/měsíc (20 pracovních dnů)

Place of Performance


No records to be displayed in this list.

Additional Information


AWARDED ON THE BASIS OF A FRAMEWORK AGREEMENT

No

AWARDED IN A DNS

No

THE RESULT OF THE PP WILL BE THE IMPLEMENTATION OF A DNS

No

This is a framework agreement

No

Imported public contract

No

Publication Records in the NEN System


Show detail
Detail23. 11. 2017 13:38Uveřejnění písemné zprávy
Detail23. 11. 2017 13:19Uveřejnění účastníků
Detail23. 11. 2017 13:19Uveřejnění výsledku
Detail09. 06. 2017 09:07Uveřejnění zadávacích podmínek
Detail09. 06. 2017 08:01Uveřejnění změn na zadávacím postupu

Publication Records in the VVZ


22. 11. 2017 14:0023. 11. 2017 02:03F2017-032900Sociální a jiné zvláštní služby – veřejné zakázky
08. 06. 2017 00:0009. 06. 2017 00:00F2017-015278Sociální a jiné zvláštní služby – veřejné zakázky