Detail

Details of Published Information


Date of publication

21. 09. 2018 13:06

Publications

Uveřejnění vysvětlení zadávací dokumentace

Text of the Explanation of the Procurement Documents


Show detail
Text of the Explanation of the Procurement Documents
DetailZadavatel k dotazu uchazeče sděluje, že přepravní dny budou blíže specifikovány v Příloze č. 1 Smlouvy o zajištění svozu hotovosti (dále jen „Smlouva“) – Seznam svozových míst Objednatele, seznam oprávněných osob Objednatele, četnost a harmonogram přepravy zásilek. Vybraný dodavatel bude o bližší specifikaci přepravních dnů informován před podpisem Smlouvy.
DetailZadavatel k dotazu uchazeče sděluje, že časy svozu specifikované v Příloze č. 1 Smlouvy – Seznam svozových míst Objednatele, seznam oprávněných osob Objednatele, četnost a harmonogram přepravy zásilek, bude možné v nezbytných případech na základě dohody smluvních stran upravit.
DetailZadavatel k dotazu uchazeče sděluje, že nebude doplňován limit odpovědnosti za škodu. V souladu se zněním čl. VII. odst. 4 Smlouvy Poskytovatel odpovídá za veškerou újmu způsobenou Objednateli porušením Smlouvy v plné výši. Náhrada újmy se řídí ustanoveními občanského zákoníku.
DetailK dotazu uchazeče zadavatel sděluje, že Poskytovatel odpovídá za škodu po celou dobu přepravy, tedy od okamžiku fyzického převzetí zásilky, a to na základě písemného potvrzení dodacího listu oprávněnými osobami obou smluvních stran, až po předání na příjmové místo České národní banky (čl. I. odst. 2 Smlouvy).

Published Documents


Show detail
DetailVysvětlení zadávací dokumentace č.2.pdfVysvětlení zadávací dokumentace21. 09. 2018 13:06Dokument není zavirovaný