Klasická nabídka jídel
Basic Information
PROCUREMENT PROCEDURE NAME
Klasická nabídka jídel
Contracting authority
Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.NEN system number
N006/24/V00036339/001
CURRENT STATUS OF THE PROCUREMENT PROCEDURE
Awarded
DIVISION INTO LOTS
No
Public contract regime
Below-threshold public contract
PROCUREMENT PROCEDURE TYPE
Zjednodušené podlimitní řízení
SPECIFICATIONS OF THE PROCUREMENT PROCEDURE
zjednodušené podlimitní řízení
Type
Public supply contract
DATE OF PUBLICATION ON PROFILE
12. 11. 2024 09:35
Submission Specifications
DEADLINE FOR SUBMITTING TENDERS
28. 11. 2024 10:00
Subject-Matter
SUBJECT-MATTER DESCRIPTION
V rámci klasické nabídky jsou požadována jídla připravená všemi způsoby kuchařské technologie, a to nejen jídla z české kuchyně, ale i z kuchyní mezinárodních. Předpokládá se zastoupení všech druhů jatečných mas, zvěřiny, drůbeže, ale i ryb, a to jak sladkovodních, tak i mořských. Očekáváme široký sortiment příloh všech druhů. Neměla by chybět ani zelenina, saláty a kompoty, a také jídla moučná a ovocná včetně moučníků a dezertů.
Code from the NIPEZ code list
55523000-2
Name from the NIPEZ code list
Zabezpečování stravovacích služeb pro jiné podniky nebo instituce
Main place of performance
Jihomoravský kraj
Code from the CPV code list
55523000-2
Name from the CPV code list
Zabezpečování pohostinských služeb pro jiné podniky nebo instituce
SUBJECT-MATTER NAME
Zabezpečování pohostinských služeb pro jiné podniky nebo instituce
Text field for describing the place of performance
Brno, Královopolská 62/147, 612 00
Subject-Matter Items
Show detail | ITEM DESCRIPTION | |||
---|---|---|---|---|
Dezert | 55523000-2 | Zabezpečování pohostinských služeb pro jiné podniky nebo instituce | Jídlo dodávané do jídelny zadavatele za podmínek stanovených vyhláškou Ministerstva Zdravotnictví č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny. Sortiment a gramáž jídel vyplývá z uzavřené smlouvy. | |
Salát | 55523000-2 | Zabezpečování pohostinských služeb pro jiné podniky nebo instituce | Jídlo dodávané do jídelny zadavatele za podmínek stanovených vyhláškou Ministerstva Zdravotnictví č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny. Sortiment a gramáž jídel vyplývá z uzavřené smlouvy. | |
Výběrové jídlo | 55523000-2 | Zabezpečování pohostinských služeb pro jiné podniky nebo instituce | Jídlo dodávané do jídelny zadavatele za podmínek stanovených vyhláškou Ministerstva Zdravotnictví č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny. Sortiment a gramáž jídel vyplývá z uzavřené smlouvy. | |
Základní jídlo | 55523000-2 | Zabezpečování pohostinských služeb pro jiné podniky nebo instituce | Jídlo dodávané do jídelny zadavatele za podmínek stanovených vyhláškou Ministerstva Zdravotnictví č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny. Sortiment a gramáž jídel vyplývá z uzavřené smlouvy. |
Place of Performance
CZ064 | Jihomoravský kraj |
Additional Information
AWARDED ON THE BASIS OF A FRAMEWORK AGREEMENT
No
AWARDED IN A DNS
No
THE RESULT OF THE PP WILL BE THE IMPLEMENTATION OF A DNS
No
This is a framework agreement
No
Imported public contract
No
Publication Records in the NEN System
Show detail | ||||
---|---|---|---|---|
19. 12. 2024 17:18 | Uveřejnění výsledku | |||
19. 12. 2024 17:18 | Uveřejnění účastníků | |||
05. 12. 2024 16:48 | Uveřejnění oznámení o výběru dodavatele |