Detail

Basic Information


Details of Published Information


Date of publication

19. 04. 2017 16:42

Publications

Uveřejnění vysvětlení zadávací dokumentace

Text of the Explanation of the Procurement Documents


Show detail
Text of the Explanation of the Procurement Documents
DetailZadavatel uvádí, že jediným místem pro dodání, instalaci, servis zařízení a zaškolení je sídlo Národního archivu, Archivní 2257/4, Praha 4. Zadavatel nebude trvat na požadavku servisního pokrytí celé ČR. Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění návrhu smluv jako příloh č. 6 a) a b) (Kupní smlouva) zadávací dokumentace a nové podoby smluv jsou uvedeny v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace. Účastník je v souladu s čl. 9.2. zadávací dokumentace povinen přijmout závazné znění těchto smluv v odpovídající části veřejné zakázky.
DetailRozpor mezi požadavkem na záruční lhůtu a technickou podporu neexistuje. Zboží bude dodáno se záruční dobou v délce dva roky. Záruční podmínky zahrnují opravu následující pracovní den (NBD). V průběhu záruční doby zvážíme rozsah technické podpory (ve smyslu pozáručního servisu) a vybereme jejího poskytovatele.
DetailDostupnost HW a SW podpory ve formě aktualizací a opravných balíčků (nově vydávané verze firmware a software) bude součástí samostatné soutěže.
DetailU návodů (manuálů, dokumentace) budeme akceptovat českou i anglickou verzi. Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění návrhu smluv jako příloh č. 6 a) a b) (Kupní smlouva) zadávací dokumentace a nové podoby smluv jsou uvedeny v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace. Účastník je v souladu s čl. 9.2. zadávací dokumentace povinen přijmout závazné znění těchto smluv v odpovídající části veřejné zakázky.
DetailZadavatel se omlouvá za písařskou chybu. Požaduje firewall disponující minimálně dvěma porty WAN o rychlosti 1Gbps a čtyřmi porty LAN o rychlosti 1Gbps s možností provozovat současně tři VPN, každou o rychlosti 100 Mbps. Zadavatel předpokládá licenci pro aktualizace antiviru a IPS po dobu nejvýše jednoho roku. Aktualizace pro další období budou předmětem samostatné smlouvy. Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění technické specifikace (pro část 1) jako přílohy č. 1 a) zadávací dokumentace a nová podoba technické specifikace (pro část 1) je uvedena v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace.
DetailV případě „Aplikačního serveru 1“ se jedná rovněž o hotswap (vyměnitelné za běhu) disky. Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění technické specifikace (pro část 1) jako přílohy č. 1 a) zadávací dokumentace a nová podoba technické specifikace (pro část 1) je uvedena v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace.
DetailJe požadováno, aby servery disponovaly disky s parametry (kapacitou) uvedenými v zadávací dokumentaci zapojenými do RAID pole typu uvedeného též v zadávací dokumentaci. Jedná se o HW RAID (nikoli SW RAID či ICHxR). Například „Aplikační server 1“ by měl disponovat polem RAID 1 tvořeném dvěma disky o kapacitě 500 GB a polem RAID 1 tvořeném dvěma disky o kapacitě 2 TB. Jiné speciální požadavky na diskové řadiče nejsou předepsány.
DetailPožadovaná ukládací kapacita je bez započtené komprese. Ukládaná data jsou již zpravidla komprimována a kompresní poměr při ukládání na pásku je tak zpravidla 1:1. Stránka 5 z 6 Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění technické specifikace (pro část 1) jako přílohy č. 1 a) zadávací dokumentace a nová podoba technické specifikace (pro část 1) je uvedena v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace.
DetailMinimální počet mechanik není definován. S ohledem na zamýšlené využití dostačuje, aby knihovna byla vybavena jednou mechanikou. Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění technické specifikace (pro část 1) jako přílohy č. 1 a) zadávací dokumentace a nová podoba technické specifikace (pro část 1) je uvedena v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace.
DetailKnihovny budou připojeny k aplikačním serverům pořizovaným v rámci této zakázky. Volbu konektoru proto ponecháváme na uvážení dodavatele. Zadavatel tímto v souladu s výše uvedeným mění znění technické specifikace (pro část 1) jako přílohy č. 1 a) zadávací dokumentace a nová podoba technické specifikace (pro část 1) je uvedena v příloze tohoto Vysvětlení zadávací dokumentace.

Published Documents


Show detail
DetailVysvětlení zadávací dokumentace č. 2.pdfVysvětlení zadávací dokumentace19. 04. 2017 16:42Dokument není zavirovaný
DetailZD_1a)_Technická specifikace (pro část 1)_změna.docxVysvětlení zadávací dokumentace19. 04. 2017 16:42Dokument není zavirovaný
DetailZD_6a)_Návrh smlouvy (pro část 1)_změna.docxVysvětlení zadávací dokumentace19. 04. 2017 16:42Dokument není zavirovaný
DetailZD_6b)_Návrh smlouvy (pro část 2)_změna.docxVysvětlení zadávací dokumentace19. 04. 2017 16:42Dokument není zavirovaný